20 jaar ervaring
ISO 9001:2015 gecertificeerd
Oplossingen op maat
Alle talen
Beste tools en technieken

Technisch vertalen Duits

Waarom nauwkeurige vertalingen noodzakelijk zijn voor de geloofwaardigheid van uw bedrijf

Het vertalen van Duitse technische documenten naar het Nederlands of omgekeerd, is een dienst die een technisch vertaalbureau Duits vaak wordt gevraagd om te ondernemen. Als het gaat om het presenteren van wetenschappelijke concepten en onderzoek in een andere taal, is het essentieel dat er een professionele vertaling wordt gebruikt om de informatie correct over te brengen. Nauwkeurigheid is absoluut noodzakelijk!

Hoe belangrijk is technisch vertalen voor uw bedrijf?

Bent u een in Nederland gevestigd bedrijf en wilt u technische artikelen in het Duits vertalen dan gaat u niet zomaar bij om het even welke vertaler aankloppen. De reden kan bijvoorbeeld zijn dat u de documenten wilt presenteren tijdens een conferentie in Duitsland, Engeland of Frankrijk. Hoewel uw gesproken Duits goed genoeg is om een presentatie te geven tijdens een bepaald evenement, wilt u er misschien voor zorgen dat de begeleidende documenten grammaticaal perfect zijn - en uw geschreven Duits is niet helemaal klaar voor deze taak.

Voor het technisch vertalen Duits heeft u ervaren vertalers nodig. Het team van Foxiz helpt u graag. Dit gerenommeerd vertaalbureau met 20 jaar ervaring heeft professionele Duitse vertalers bij de hand, waaronder vertalers met ervaring in technische en academische vertalingen. De uitgebreide vertaaldiensten van Foiz zorgen ervoor dat klanten kunnen profiteren van het matchen van vaardigheden, zodat u voor het vertalen technisch Duits altijd een zeer ervaren technische vertaler ter beschikking heeft. Een Nederlands-Duitse vertaler werkt zich tijdig door de documenten van de klant en produceert vervolgens een onberispelijke Duitse versie die u als klant met trots kunt presenteren op een conferentie.

Nog niet overtuigd?

U wilt er zeker van zijn dat alleen een menselijke vertaler aan uw documenten werkt, omdat u er niet van overtuigd bent dat machinevertalingen goed werk zullen leveren. Het team van Foxiz is het volledig met u eens! Foxiz vertaalbureau biedt alleen menselijke vertalingen, nooit automatische vertalingen. Dit komt omdat mensen nog steeds machines verslaan als het gaat om wie de beste kwaliteit vertalingen kan produceren.

Meer over ons

vertalen technisch duits