Over ons

Foxiz is een bedrijf met veel ervaring in de documentatie- en vertaalwereld. Onze mensen brengen meer dan 20 jaar ervaring met zich mee in verschillende branches.

We zijn ooit begonnen met de gedachte dat het uiteindelijk gaat om kwaliteit en toch zo weinig mogelijk kosten. Een combinatie die niet makkelijk te maken is. Toch hebben we met Foxiz een mooie mix van efficiëntie en expertise weten te creëren. De juiste vertalers, gekoppeld aan de juiste klanten, ondersteund met processen en technieken die onze klanten verwachten.

Sterk geworteld in de techniek verzorgen wij veel vertalingen van technische documentatie en commerciële vertalingen voor technische bedrijven. En dat doen we in bijna elke denkbare taal.Foxiz maakt vertalingen begrijpelijk

Slim zijn

Wie niet sterk is... een gezegde dat ook voor ons geldt. Geen groot team, wel grote mogelijkheden. Combineer een secuur opgebouwd netwerk van vertalers met de juiste tools en technieken en je hebt een goede combinatie van kwaliteit, prijs en service.
Bij Foxiz betaalt de klant alleen maar voor datgene er wordt geleverd. Geen extra kosten op het woordtarief voor projectmanagement als projectmanagement niet nodig is. Dit klinkt logisch, maar is het zeker niet altijd.

Foxiz werkt met een geavanceerd systeem waarmee onze klanten snel en gemakkelijk opdrachten kunnen plaatsen, volgen en ontvangen.

Kwaliteit

Uiteraard maken we gebruik van native speakers, geselecteerd op vakgebied en ervaring. Gecombineerd met klantspecifieke vertaalgeheugens en terminologielijsten, zorgt dat voor een goede basis om correct vertaalde teksten te leveren. De projectmanager zorgt ook altijd voor een controle op inhoud, spelling en opmaak voordat de bestanden worden geleverd.

Bij Foxiz krijg je als klant zelf de mogelijkheid in onze online portal om de vertalingen te controleren voordat de teksten worden geleverd, opgemaakt of gepubliceerd.